Siklós térségének egy hirdetési felület kellett, ajánlottam…

Több megkeresés ért a lokális fórumon, hogy kéne egy olyan, könnyen kezelhető, ingyenes felület, ahol gyorsan és nemes egyszerűséggel lehet hirdetést feladni, úgy, hogy a térségben élők hamar rátaláljanak. Honlap üzemeltetőként elgondolkodtam, kellene szerkesztenem egy oldalt, ahova a városlakók fel tudják tölteni számukra feleslegessé vált holmijukat, hogy azok új tulajdonosra leljenek és így a kacatból hasznon váljon!

Ezt a gondolatot hamar kivertem a fejemből, mert rátaláltam a nextapro.hu szájtra, ami ugyan olyan kondíciókkal bír, mint amit igényeltek volna tőlem. Igaz, hogy országosan lehet hirdetni, de teljesen ingyen és még jutalékot sem számolnak fel az eladások után. Ráadásul az első hirdetés feladásnál már elkészül a regisztrációid is, amivel hozzájutsz a profilodhoz, ahol könnyedén tudod kezelni vásárlásaid, eladásaid és üzeneteid. A vásárlásokat akár lakhelyed szerint is tudod keresni, ezért gondoltam úgy, hogy felesleges lenne egy teljesen új oldalt szerkeszteni a térség online seftelőinek. Elkezdtem ajánlani mindenkinek a nextaprót, hogy minden igényüket kielégíti az oldal, használják bátran, hiszen egy ellenőrzött remek lehetőségről van szó!

aprohirdetes Többen megkérdezték, hogyan találtam rá erre a remek oldalra. Nem voltam rest elmesélni, hogy a google keresőjébe beírtam, hogy aprohirdetes. Azért ékezetek nélkül, mert telefonról böngésztem. Több oldalt átvizsgáltam, mielőtt egyet is ajánlok. Aztán végül a nextapro volt az az oldal, ami a legjobban elnyerte a tetszésem, mert korrekt és jól áttekinthető volt. Az egyszerűsége pedig megkönnyíti az idősek munkáját, ha netán hirdetnének vagy vásárolnának. A kezdőlapon található Magyarország térkép pedig egyszerűvé teszi, hogy az általunk kiválasztott térségben keressünk.

Egy próbarendelést folytattam az oldalon. Kíváncsi voltam, mik találhatóak rajta, és milyen a válaszadási idő az aprók feladóitól. Hisz, ha már ajánlani akarok valamit, az legyen tényleg frankó! Kellemes csalódás volt, mert még bortartó állványra is igen szép számban leltem. Azért bortartó, mert arra volt szükségem, hiszen egy remek dekoratív eleme lehet a háznak lakásnak. Lényeg a lényeg, felvettem a kapcsolatot az árusítóval, aki még aznap reagált megkeresésemre. Egy közvetlen, jó fej gazda személyét volt szerencsém megismerni, aki azért válik meg boros polcától, mert nagyobbra van szüksége. A szomszédos faluba kellett érte elmennem, mert a környéki keresést választottam, így 2 nap alatt lett egy bortartó állványom. Azóta tökéletesen tartja a drágább borokat, amiket csak akkor szeretnék kibontani, ha valami nagyszerű esemény történik. Ezután a tapasztalat után bátran mertem ajánlani a weboldalt, mert tudtam, hogy Siklós népe, szíves örömest használná és megbízhatónak tartaná!

Azóta nem merült fel olyan kérdés, hol érdemes hirdetni, vagy vásárolni, mert minden igényét kielégíti az embereknek. Örülök, hogy felmerült ez a kérdés a fórumomon, blogomon, mert nem biztos, hogy utána járok az országban található aprós oldalaknak. Pedig rettentő hasznosak, mert az ember rengeteget tud spórolni, vagy épp felesleges, kidobni való holmiját pénzé alakítani!

Pár hét múlva érkezett is hozzám egy komment, miszerint nagyon hálásak az egész családdal, hogy megismertettem velük az oldalt, mert a gyerekek kinőtt baba dolgait, eltudták juttatni egy másik kedves családhoz, akik annyira megörültek ennek, hogy azóta a két család nagyon jó kapcsolatot ápol!

Ezt a történetet megmosolyogtam, mert úgy látom egy kiválóan működő oldal, nem csak a feladatát látja el, hanem egy remek közösséget is képes alkotni! Ezért Te, aki olvasod most ezt az írást nyugodt szívvel használd a nextapro.hu-t, mert az eddigi tapasztalataim és mások tapasztalatai is kizárólag jó élményekkel bírnak!