Olvasgatás közben találtam rá erre a táskawebshopra

Blogot írni bármiről lehet, szoktuk mondani, a téma az utcán hever. Én is szívesen böngészgetem a különböző írásokat, főleg az életmóddal, öltözködéssel, receptekkel, gyermekneveléssel kapcsolatos cikkek érdekelnek. Ha találok valami érdekeset, mindig tovább szoktam küldeni az ismerősöknek, barátnőknek.

Így, az interneten való olvasgatás közben találtam rá a https://www.annataska.hu oldalon lévő webshopra, mely hamar az egyik kedvencemmé vált. Nem kellett hozzá csak egy-két vásárlás, hogy megbizonyosodjam arról, hogy ez a táskawebáruház számomra minden tekintetben a legjobbat nyújtja.

Persze ez minden vásárlónak más, de vannak olyan alapvető szempontok, melyek sokat számítanak egy-egy ilyen webáruház megítélésében. Persze az egyik ilyen leglényegesebb nem más, mint az, hogy a termékekhez milyen árakon juthatunk hozzá. Az Annatáskánál az árak nagyon kedvezőek és akciók is mindig vannak 5-10-15-, vagy akár 20%-os kedvezménnyel is hozzájuthatunk kiszemelt kedvenceinkhez. Ezen kívül a regisztrált felhasználók hűségakcióban is részt vesznek. Az akció során jóváírt pontok beváltásával a vásárlás végösszege tovább csökkenthető. Egyedül arra kell figyelni, hogy a pontokat a jóváírásuktól számított 180 napon belül fel kell használni, különben a kedvezmény elvész.

A kedvező árak mellett azért is szeretem még nagyon ezt a webáruházat, mert annyira széles kínálattal dolgoznak, hogy soha nem fordult még elő, hogy ne találtam volna magamnak, illetve az elképzeléseimnek, vagy adott alkalomnak megfelelő, esetleg cipőhöz passzoló darabot. Annyi szép holmi van itt, hogy előfordult már velem az is, hogy kétfélét vásároltam válltáskából. Azért, mert nem tudtam dönteni közöttük, annyira tetszett mind a kettő.

A webshop kínálata megkockáztatom, hogy több száz darabos. Márka, szín, anyag, típus tekintetében is nagyon széles a választék. A webáruház menüje átgondolt és logikusan van felépítve, könnyedén eligazítja a vásárlót a termékek között. Típus szerint vannak például kézi-, test-, váll-, boríték és hátitáskák, de találhatunk itt neszesszereket, táskarendezőket, pénztárcákat és öveket is. Férfiak és nők is válogathatnak a kínálatból, sőt uniszex darabok is vannak a készletben.

A kínálatban a kedvenc márkáim szerepelnek. Mind színvonalas minőséget és tartósságot, kiemelkedő stílust képviselő név, mint például Anekke, Jana, Marco Tozzi, Tamaris, Kimmidoll, Dogs by Beluchi. Az Anekke márkát is itt, a https://www.annataska.hu-n ismertem meg, ami nagyon hamar belopta magát a szívembe.. Már több darabot is vásároltam belőle, de nemcsak táskát, hanem pénztárcát is. Sőt, a lányomnak is Anekke márkájú pénztárcát választottam ajándékba.  

Persze a választék és az árak mellett, több más dolog is van, ami miatt egy webáruházba visszatérő vásárlók leszünk. Nekem a weboldal felülete is nagyon tetszik, mert igazi egyedi, nőies stílusa van. Szépek a színek, a képek és a betűtípusok is. Minden termékhez külön kép és leírás is tartozik, ezek is részletgazdagok és informatívak.

A vásárlást gyorsan le tudjuk bonyolítani, csomagunkat fizethetjük Barionon keresztül, de átvételkor is. A csomag kézbesítését kérhetjük futárszolgálattal, vagy  mi magunk is átvehetjük az általunk kiválasztott Pick-Pack ponton. Nekem ez is nagyon tetszik, hogy több alternatíva között is lehet választani akár az átvételt, akár a fizetést nézzük, ezzel is kényelmesebbé téve a vásárlást.

A megrendelés leadását követően a csomag mindig rövid időn belül érkezett meg. Mindig elégedett voltam, azt kaptam, amit vártam. Amikor pedig felkerestem az ügyfélszolgálatot egy-egy kérdéssel, mindig segítőkészek és udvariasak voltak. Ezek azok az okok, amik miatt én mindig az Annatáskánál vásárolok.