A babakocsik webshopjának még blogja is van

Járok egy szülésfelkészítő tanfolyamra, amit azért is hasznos, mert itt összebarátkozom a többi kismamával és meg tudjuk vitatni az ügyes-bajos dolgainkat, valamint nem érezzünk magunkat egyedül az esetlegesen felmerülő terhességi problémáinkkal. Nagyon sokat tanultam a tanfolyamból és ugyanakkor belekerültem egy nagyon barátságos, szeretetteljes közösségbe.

Az egyik kismamával annyira összebarátkoztam, hogy rendszeresen eljárunk forró csokizni. Legutóbb lelkesen újságolta, hogy talált egy blogot, ami hasznos témákról számol be a terhességgel kapcsolatban. Ez nevezetesen egy babakocsi-webshopnak a blogja, és egyből felkeltette az érdeklődésemet. A barátnőm mondta, hogy őt csak a blog érdekli, mert ők már beszerezték a babakocsit, de kíváncsiságból persze belenézett, és nagyon minőségi darabokat talált a kínálatban.

Mi még azonban babakocsi hiányában voltunk, úgyhogy otthon, miután elolvastam a blog minden bejegyzését, ránéztem a babakocsikra is. Nem csalódtam, gyönyörű termékeket kínált eladásra a webshop. Rengeteg márka közül lehetett válogatni, mind megbízható, minőségi márka. Megakadt a szemem egy Anex multifunkciós babakocsin, bevallom, elsősorban a külseje ragadott meg. De ahogy elolvastam a leírását, rájöttem, hogy minőségben is pont olyan szuper, mint a dekoratív külseje.

A babakocsi különlegessége, hogy a tartozékai közé sorolható egy hordozható mózeskosár és egy sport ülőrész, amiket könnyedén fel lehet szerelni az összecsukható alumíniumvázra. A babakocsi többi tulajdonsága is nagyon szimpatikus volt, úgyhogy ezt rendeltem meg. Nagyon megörültem neki, hogy ebben az árkategóriában ingyenesen kiszállítják a terméket. Hamar meg is kaptuk a gyönyörű babakocsit, alig várom, hogy a kisbabánk feküdjön benne.