A kávé a mindenem

Amikor kiderült, hogy babát várok, úgy döntöttem, hogy elkezdek írni egy blogot arról, hogyan élem meg a terhességemet. Ezt mindenképp online formában szerettem volna, mert nem akartam kézzel írni, hiszen én eléggé csúnyán írok és valószínűleg pár nap után azt se tudtam volna kiolvasni, mit írtam. Szépen vezetni is kezdtem, lett egy saját online felületem, amit amúgy csak én láttam, tehát nem volt nyilvános. Aztán meggondoltam magam és végül úgy állítottam be, hogy mások is lássák, aztán, akit érdekel, az olvassa rendszeresen.

Azóta eltelt már jó pár hónap, a kis Vera már 9 hónapos. Sok ember jelzett nekem, hogy mennyire tetszik nekik a blogom, főleg, hogy képekkel is teletűzdelem őket. Úgyhogy akkor úgy döntöttem, hogy megtartom a blogot és azóta is ugyanúgy írom. Igaz, nem minden nap, de heti három poszt általában mindig születni szokott.

Igaz, most már mindenről írok, ami érdekel, nem csak a babákról és a terhességről van szó. Megvannak a szokásos témáim, amiket nagyon szeretek, így témákra is fel tudtam osztani a blogomat.

Van például egy kávés blogrészem is, ahol arról írok, milyen kávékat próbáltam már ki, milyen iszom otthon, és mindent leírok, ami ezzel kapcsolatos. Ezt is nagyon szeretik az emberek, ebben a témában például remek képeket is tudok csinálni a kamerámmal. Emiatt kaptam már felkérést is, hogy együtt szeretne velem dolgozni valaki, azonban el kellett, hogy utasítsam, mert ilyenekre egy kisbaba mellett nincs időm.

Egyszer az egyik bejegyzésem alatt találtam egy kommentet. Egy hölgy írt, és mutatott egy linket is, ami egy klassz, kávézással foglalkozó cikkre mutatott. Egyből kíváncsi lettem rá és amíg Vera aludt, elolvastam. Szó volt benne arról, hogy mi, magyarok, mennyit kávézunk és hogyan. Ez izgalmasan hangzott, egy felmérés számokban is kimutatott néhány információt.

Ami jobban felkeltette az érdeklődésemet az az a rész volt, ahol arról volt szó, hogy kávét is lehet ajándékba adni. Ezzel teljesen egyetértek, én nagyon szeretem, ha kávét kapok ajándékba, mert sokszor új ízeket is ki tudok így próbálni. Hiszen mindenkinek más ízlése van, ezáltal sokszor olyan kávét is kapok, amit én még nem ismerek. Szóval újdonságokat is ki tudok így próbálni, ennek igazán örülök.

Miután szó volt a magyarokról, elmesélt a cikkíró más országokról is olyasmit, amit sokan lehet, hogy nem tudnak. Én azért ezzel eléggé képben voltam, de kikapcsolódásként jól esett olyan témáról olvasni, amit szeretek.

Miután végeztem a cikkel, megnéztem, hogy pontosan milyen oldal is ez. Ez a cég, tehát az ajandek.varazslo.hu (tehát ahol a cikket is elolvashattam), a különböző webshopok széleskörű ajánlatait szedi össze egy helyre. Különféle szempontok alapján lehet őket rendelni, és nem kell így ezután már órákat töltened a keresgéléssel, hiszen itt könnyedén megtalálod a megfelelő ajándékot. Ha megtaláltad a megfelelőt, csak egyet kell kattintanod és tovább tudsz lépni a terméket kínáló webshop oldalára. Úgyhogy végül el is mentettem ezt az oldalt, mert innen akartam a barátnőmnek rendelni valami kávés ajándékot. Mert hát itt az is van.

Jobban mondva meg is rendeltem rá pár nappal, mert az idő sürgetett. Az ajándék elég hamar megérkezett hozzám, szóval örülök, hogy ez a webshop is ott volt a kínálatban. Nagyon örült neki, kapott egy kávédarálót meg kávés konyhadekorációt. Igaz, azóta nem voltam az oldalon, de lehet, hogy magamnak is rendelek valamit. Miért ne?