Amikor egy vérbeli motoros blogot kezd el írni

Sokat gondolkodtam azon, hogy elkezdjek-e blogot írni az életemről. Egy egyedülálló motoros LÁNY, aki rajong a két keréken guruló, berregő járművekért. Aki bőrdzsekiben és motoros csizmában jár le még a boltba is. Akinek az ágya felett egy hatalmas, motor alkatrészekből készült műalkotás helyezkedik el. Nem voltam benne biztos, hogy bárkit is valaha érdekelne az életem, de ennek az életnek most az egyik legnehezebb időszakát éltem meg nemrég és akkor kezdtem bele a blogírásba, hogy kiírjam magamból az érzéseimet, véleményemet. Meglepődtem, mikor egyre többen kezdték el olvasni a gondolataimat és kaptam kedves üzeneteket az olvasóimtól. Kicsit úgy éreztem tőle, kezd egyenesbe jönni az életem.

motoros csizma

A múltkor a motoros ruházatról írtam egy bejegyzést. A Sixgear-ről is szó volt benne, ahonnan eddig szinte az összes holmimat rendeltem. A legmenőbb motoros cuccok biztosan ott kaphatók. A legutóbbi vásárlás során is bizonyította az üzlet a megbízhatóságukat. Amit kinéztem magamnak az oldalon, az nem volt más, mint egy motoros csizma. Rögtön megtetszett, mikor megláttam, ezért eldöntöttem, hogy megveszem. Nem csak a termékről készült fotó volt nagyon jó minőségű, hanem maga a termék is, de ennek ellenére az ára nem volt megterhelő a pénztárcámnak. Megörültem, hogy ilyen jó kapásom van. Még a méretemben is elérhető volt, így azonnal beraktam a kosárba. A csizmát a shox.hu oldalán tudtam megvenni, ahol választhattam nem csak az átvétel, de a fizetés módjáról is. A készpénzes fizetést választottam és a személyes átvételt, de csak azért, mert nem messze lakom az óbudai üzletüktől. Ha szerettem volna, természetesen kérhettem volna házhoz szállítással és online is tudtam volna fizetni. Kaptam visszaigazoló e-mail-t, amint megérkezett hozzájuk a rendelésem. Az átvétel időpontjáról is elektronikus úton lettem értesítve, mikor mehettem az üzletbe. Mikor megkaptam az üzenetet, útra is keltem és elsétáltam az üzletbe, ahol hiánytalanul megkaptam az új motoros csizmámat, a csomagban a számlával. Ezt a történetet a blogomra is leírtam, pár nappal a bejegyzés megjelenése után már kaptam is az üzeneteket, hogy köszönik az ajánlást, ők is rendeltek a Sixgear-től és pont olyan zökkenőmentes volt náluk is minden, mint nálam.

Szóval bárki, aki imádja a motorozást és szeretne minőségi cuccokat vásárolni, bátran vegye igénybe a Sixgear oldal szolgáltatását, nem fog bennük csalódni, ezt garantálhatom!