Köszönőajándék esküvőre egy kicsit másképp a selfiegep.hu-val

A mai bejegyzést arról terveztem írni, ami mostanában a leginkább foglalkoztat: az esküvő. Ez a téma már egy ideje rágja az agyamat, de most aztán tényleg úgy néz ki, hogy nemsokára eldördül a start pisztoly és keményen zajlik a szervezkedés éppen ezért. Nagyon fontos a helyszín, a dekor, a ruha, a szolgáltatók és sok kis apróság, amire néha nem is gondol az ember. De aztán mégis beugrik, hogy hoppá, mi kell még: köszönőajándék esküvőre. Bizony, mert ilyet is szokás adni, nem csak úgy simán fogadni a vendégeket. Ez viszont lehet kisebb költség, vagy nagyobb is. Vagy lehet valaki ötletes és megoldja ezt a dolgot egy kicsit egyszerűbben.

A selfiegep.hu adta az ötletet és szerintem zseniális. A legtöbb helyen haszontalan köszönőajándékot adnak, ami pénzbe kerül a párnak, de semmi értelme, ezért elkallódik a vendégeknél, tehát gyakorlatilag kidobott pénz. Mi lenne, ha ehelyett a köszönőajándék esküvőre egy fotó lenne, amit hazavihetnek magukkal és tényleg megmarad emléknek. Ebben remek partner a selfiegep.hu, mert hogy az ő selfie gépeikkel olyan fotókat lehet csinálni, ami biztos, hogy maradandó lesz mindenki számára, aki csak hajlandó beöltözni hozzá.

Egy fotóautomatánál ugyanis nem az a lényeg, hogy csinál egy normál fotót aztán helló, mert arra ott van a fotós. Hanem sokkal inkább az a lényeg, hogy ott az a temérdek vicces kiegészítő, amiből minél többet próbálnak magukra aggatni az éppen fotózkodni vágyók és ezáltal annyira murisan festenek majd, hogy senki nem marad nevetés nélkül. Képzeljétek csak el, ahogy egyébként visszafogott emberek egy ilyen alkalommal elszabadulnak és az összes kelléket, műhajat és pótbajuszt magukra öltik, miközben egy felfújható gitáron kalimpálnak. Zseniális! És persze örök vidám emlék marad.

Szóval szerintem egy ilyen köszönőajándék esküvőre az nagyon jó ötlet és talán még költséghatékonynak is mondható. 4 órára korlátlan fotózási és nyomtatási lehetőséggel 99 000 forintért lehet ezt a szolgáltatást megrendelni, plusz ugye a kiszállási díj, ami kilométerenként 100 forintot jelent. Ez az időintervallum szerintem bőven elég arra, hogy mindneki készítsen egy tucat képet mindenkivel, akivel csak szeretne. De ha nagyobb a násznép, akkor aztán arra is van lehetőség, hogy hosszabban maradjanak ezek a fotógépek a helyszínen. A 6 órás bérlés 119 000 forintba kerül – de ez már magában hordoz egy másik hátteret is, amit igény szerint felár nélkül lehet kérni. Ez az időintervallum már a nagyobb társaságoknak is bőven elég kell, hogy legyen. Végül pedig lehet 8 órára is megrendelni őket, ami 139 000 forintba kerül. Ebben pedig már benne van egy fotóalbum is, amit meg lehet tölteni az elkészült felvételekkel. Szóval én úgy képzelem, hogy valaki készít egy fotót és abból nyomtat egyet a fotókönyvbe, egyet meg magának köszönőajándék gyanánt.

Sok esküvőn jártam már, de messze ez az egyik legjobb köszönőajándék ötlet, amivel valaha találkoztam. Ráadásul a selfie géppel mi tudjuk aztán megadni, hogy mi legyen a képek keretén, tehát nyilván ott lehet a nevünk, hogy ez a mi nagy napunkon készült, szóval nem fog csak úgy elveszni az éterben, hogy mikor is csináltuk ezt a fotót?! Azt gondolom, hogy ez minden szempontból a tökéletes köszönőajándék esküvőre, úgyhogy nálam nem is kell több kört futni, ez lesz a nyerő választás. Már csak azt kell jól kitalálnom, hogy hány órára kéne megrendelni a szolgáltatást, hogy tényleg mindenki kényelmesen sorra kerülhessen. De ebben meg majd lehet, hogy segít nekem a selfiegep.hu csapata.

köszönőajándék esküvőre