Az otthonról végzett munka árnyoldala

Annak, hogy hivatásos blogger vagyok megvan az az előnye, hogy otthonról dolgozom, minden adott a kényelemhez és a szabad időbeosztáshoz. Másrészről viszont a hátránya, hogy ha tönkremegy a gépem, vagy épp fűtés nélkül maradok a hétvégéig, – mint az most is majdnem megtörtént – igen kellemetlen tud lenni a helyzet. Tegnap a családi házunk kazánja felmondta a szolgálatot, szerencsére csak ideiglenesen… Minden esetre azt, hogy most tudok dolgozni kizárólag a VizGazFutesSzerelo24.hu dolgozóinak köszönhetem, akik a hívásom után két órával már itt is teremtek, és megjavították a kazánt. Nem gondoltam volna, hogy van olyan cég, akiket bármikor lehet hívni, akár még éjjel is, és ilyen hamar kijönnek és megoldják a problémát. A VizGazFutesSzerelo24.hu márpedig épp ilyen. Értenek fűtésszereléshez, gázkazánok javításához, telepítéséhez, cseréjéhez, csatornázáshoz, lefolyótisztításhoz, és még sorolhatnám… A szakembereik a legjobb minőségű szerszámokkal és alkatrészekkel dolgoznak, kifogásolhatatlan munkát végeznek, és erre még garanciát is vállalnak, amely egy évtől, akár öt-hat évig is terjedhet szolgáltatástól függően.  

Cégekhez, ipari épületekhez, családi és társasházhoz, lakásokhoz egyaránt hívhatók, minden típust ismernek és a harminc éves tapasztalatuknak hála minden féle problémával találkoztak már, így biztos, hogy tudják a megoldást a gondunkra, akár már a telefonbeszélgetést követően is.

A szolgáltatásokat hiteles számla kiállításával zárják, amely fontos mind az elszámoláshoz, mind a biztosítókkal való egyeztetéshez.

Ha neked is gondod akadna az említett rendszerek bármelyikével, ne habozz ajánlatot kérni a VizGazFutesSzerelo24.hu szakembereitől!