Megbízható autószerelőt találni nem könnyű, de nem is lehetetlen

Egy baráti társaságban legutóbb az autókról és az autószerelésről beszélgettünk. Arról, hogy milyen nehéz ma jó autószerelőt találni, aki megbízható, kiváló ár-érték arányban dolgozik, kedvező árakon és még is profi munkát végez. Akin nem fognak ki a problémák, hisz ismeri az autókat.

Így került szóba a MetaAutoszerviz Hu, akik több mint 15 év tapasztalattal rendelkeznek, profi munkát végeznek. A MetaAutoszerviz Hu a 19. kerületben található, Budapesten és sokféle szolgáltatást kínálnak az autós ügyfeleknek.

Fontos tudni, hogy a MetaAutoszerviz Hu az általa beszerzett és beszerelt alkatrészekre garanciát vállal, szerintem ez nagyon ritka manapság. Én is sok olyannal találkoztam már, nem kifejezetten az autós területen, hogy ugyan a termékre járt garancia, de beszerelve már nem, csak akkor, ha azt a gyártó által meghatározott szakemberek szerelték be. Nem is értem ezt az egészet, de mindegy is.

A MetaAutoszerviz Hu viszont az általa beszerzett és beszerelt dolgokra garanciát vállal. És hogy mi mindenben tudunk hozzájuk fordulni? Például akkor, ha szükségünk van az autó alapos átvizsgálására. Ez eladás előtt is fontos lehet, de vásárlás előtt elengedhetetlen. Véleményem szerint megéri a ráfordított összeget, mert jó, ha szakember is átnézi az autót. De ugyanígy szerintem érdemes például műszaki vizsgáztatás előtt is átnézni az autót.

Aztán itt a kötelező olajcsere is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az autó motorja megfelelően működjön hosszú távon. Ha gumicserére, gumiszerelőre van szükségünk, akkor is a MetaAutoszerviz Hu lesz a válasz a kérdésre.

De ugyanígy, futóműbeállítás esetén is fordulhatunk hozzájuk. Érdemes egyébként a gumicserék idejekor a futóműbeállítást is elvégezni. Sokszor egyébként az abroncs rendellenes kopása utal arra, hogy valami nincs rendben a futóművel. Az elállítódással nem igazán tudunk mit tenni, ezt az utak állapotának köszönhetjük, meg annak, ha például rendszeresen magas járdára, útra, padkára állunk fel. Az utakat nem tudjuk kikerülni, így a futómű beállítását sem nagyon.

Aztán beszélhetünk a fékekről is, ezek javításában és a fékbetét cserében is a MetaAutoszerviz Hu lesz a mi szervizünk. És ugyanígy, ha a lengéscsillapítóval, kuplunggal van valami probléma, akkor is bátran keressük fel ezt a szervizt Budapesten, a 19. kerületben.

Kényelmes, klimatizált, wifis ügyfélvárójukban a rövidebb javításokat meg is tudjuk várni. Ha hosszabb a folyamat, arról pedig mindig értesítenek. Itt nem fordulhat elő, hogy meglepetésként éri az embert a kapott számla. Amikor a hibafeltárás során kiderülnek a dolgok, a MetaAutoszerviz Hu tájékoztatja az ügyfeleket a várható költségekről. Szerintem ez így korrekt.

A MetaAutoszerviz Hu sokféle szolgáltatást kínál, érdemes felkeresni honlapjukat és elmenteni az elérhetőségeket. Bármikor szükségünk lehet autószerelőre és fontos, hogy megbízható, profi szakemberekhez forduljunk. Akiknél az autónk jó kezekben van. A MetaAutoszerviz Hu egy ilyen hely. Olajcsere, gumicsere, általános átvizsgálás – ezekre gyakran szükségünk lehet. De akkor is bátran forduljunk hozzájuk, ha komolyabb javításra van szükség, például ha autóvillamossági gondunk adódik.