Mindenki hobbija: SzuperLotto

Vajon ismerünk olyan embert, aki soha életében nem lottózott még?

Manapság szinte már nem is számít szerencsejátéknak a lottózás, mondván; „csak lottóztam egyet”. Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem igazán tudnék olyan embert megnevezni, akiről tudom azt, hogy még soha nem lottózott. És én ezt nem is tartom bajnak, kivéve persze, ha valaki az egész havi fizetését ellottózza. Ezt is ésszel kell csinálni. Mivel ugye már 2016-ot írunk és ez a 21. század, kezd minden az online irányba elmozdulni. Van, amit már csak online lehet elintézni. Teljesen természetes manapság az otthoni és mobil internet és az eszköz, legyen az okos telefon vagy laptop, esetleg asztali gép, amin netezni tud az ember. Ezáltal többek közt banki ügyleteinket, mozijegy vásárlást, cipő vagy ruha vásárlást, orvoshoz való bejelentkezést, de autóvásárlást is elintézhetünk az internet segítségével. Így viszont az online lottózás is nagyobb szerepet kapott, egyre többen lottóznak online. Én nem fogok kertelni, SzuperLotto az az oldal, amin én regisztráltam, és amin online játszani szoktam.

Miért pont ezt az oldalt választottam online lottózásra? Miért pont a SzuperLotto?

Én elég körülményes ember vagyok, szeretek kukacoskodni is és online játszadozásra szerettem volna egy olyan weboldalt választani, ami megfelel az én igényeimnek. Én több szempontot is néztem egyszerre, és ha nem találom meg a SzuperLotto oldalát, akkor valószínűleg nem lottóztam volna online, mert a többi nem volt megfelelő a számomra. A szempontjaim közt szerepeltek a következők: minden céginfó szerepeljen az oldalon vagy legyen megadva forrás, ahol le tudom informálni a céget, szerettem volna azt is, hogy egyértelműen legyen leírva minden feltétel, például az Általános Szerződési Feltételek is. Fontos volt még számomra az is, hogy tudjanak befolyásolni. Itt arra gondolok, hogy a honlap színei miként vannak összeválogatva, milyen benyomást kelt első böngészésre az oldal. A SzuperLotto oldala olyan volt, hogy amint megnyitottam, a színei máris pozitív benyomást keltettek, nyugtató, meleg színeket használtak, ami mindenképpen barátságosnak mondható.

Miben változott meg az életem, amióta online lottózom?

Amióta a SzuperLotto oldalát böngészem és használom, azóta úgy érzem, hogy partnert találtam a magam szórakozására. Természetesen nem pozitív, hogy pénzt költök rá, de átnézve a kiadásaimat, ennyi belefér. Mindenki költ a saját szórakozására, keveset vagy sokat, nyílván attól függően, mennyi pénz áll rendelkezésükre. Nekem nincs autóm, amit tankolni kéne, szervizbe vinni vagy biztosítást fizetni rá. Nekem nem szórakozás az autóvezetés, nekem a szórakozás a lottózás, a SzuperLotto!