A TopCegalapitas bárkit bevezet a cégalapítás rejtelmeibe

A cégalapítás valószínűleg olyan dolog, amiről senkinek nem az egyszerű szó ugrik be első hallásra. Sokkal inkább gondolunk bonyolult, nehezen átlátható papírmunkára. Ügyvédekkel és könyvelőkkel folytatott, végtelen beszélgetésekre. Hosszadalmas és fárasztó procedúrára. A TopCegalapitas weboldala, a topcegalapitas.eu azonban a valóban érdeklődőknek megmutatja, nem is olyan bonyolult dolog saját céget indítani.

A cégalapítás persze nem játék

És ezt a TopCegalapitas sem vitatja.

A cégalapítás valóban olyan folyamat, amely abból a szempontból bonyolult, hogy végrehajtása során sok mindenre kell ügyelni. Ugyanis jó pár feltétel van, aminek teljesülnie kell ahhoz, hogy valóban törvényes cég tulajdonosai vagy ügyvezetői lehessünk.

És természetesen az sem mindegy, milyen szakembereket kérünk meg, hogy segítsenek nekünk a cégalapítás körüli eldöntendők eldöntésében és papírmunkák lebonyolításában.

Például elengedhetetlen egy jó könyvelő. A TopCegalapitas pedig egyik tájékoztatójában felhívja a figyelmet arra, hogy amennyiben a könyvelőd azt mondja egy bizonyos dokumentum postára adásáról, hogy az nem szükséges, akkor a legjobb amit tehetsz, az a könyvelőváltás.

Ebben tud segíteni a TopCegalapitas

A TopCegalapitas a cégalapításhoz szükséges ügyvédi munka lebonyolításában, az érvényes papírok kiállításában tud segíteni. Illetve a cégalapítás mellett székhelyszolgáltatással is foglalkoznak.

A székhelyszolgáltatás igénybevételére akkor van szükség, ha saját cégünk létrehozásakor nem tudjuk, hol legyen annak székhelye. Vagy esetleg akkor, ha semmilyen impozáns székhelyötlettel nem tudunk előállni, pedig jobban éreznénk magunkat attól, ha cégünk hivatalos, bejegyzett székhelye egy budapesti irodában, és nem a lakásunkban lenne. A TopCegalapitasnál kétféle székhelyszolgáltatás közül választhatunk.

Egyrészt igényelhetünk olyan székhelyet, amely jó elhelyezkedésű budai vagy pesti címen található irodaházban van. Illetve ha inkább azt tartjuk fontosnak, hogy leendő cégünk IPA-mentes helyen legyen, akkor Újlengyelben is igényelhetünk székhelyet.

A cég székhelyszolgáltatását nem csak azért éri meg igénybe venni, mert nincs más ötletünk. Hanem például azért is, mert jövőbeli tárgyalásainkhoz a TopCegalapitas rendelkezésünkre tudja bocsátani saját budapesti tárgyalótermét. És például azért is, mert ha a cégalapítás mellé székhelyet is igénylünk, akkor az alapítás ingyenes, vagyis nem kell érte ügyvédi munkadíjat fizetnünk. Ehelyett mindössze 6 hónapra elegendő székhelyszolgáltatási díjat kell befizetnünk, amihez ajándékba egy ingyenes hónapot kapunk.

A weboldalt akkor sem árt felkeresni, ha még nem állsz készen

A TopCegalapitas tehát remek segítség lehet akkor, ha már mindenünk megvan ahhoz, hogy belevágjunk saját cégünk megalapításába.

A topcegalapitas.eu weboldal felkeresése azonban hasznos lehet azoknak is, akik egyelőre épphogy elkezdtek játszani a cégalapítás gondolatával. Az oldalon ugyanis rengeteg fontos és jól érthető tájékoztató anyagot találhatunk. Ezekből pedig megtudhatunk mindent, amit a cégalapításról tudni érdemes. Megismerkedhetünk a feltételekkel. A papírok aláírása előtt és után elvégzendő feladatokkal. És a cégalapítás folyamatának pontos lezajlásával is.

A TopCegalapitas weboldala remek oldal, amely bárkit bevezet a cégalapítás rejtelmeibe. Felkeresése ajánlott azoknak, akik csak kíváncsiak arra, milyen is a valóságban egy cégalapítás. Azoknak, akik gondolkoznak ugyan a dolgon, de félnek, hogy nem menne nekik. És azoknak is, akik már eldöntötték, hogy elindulnak, de szakértő segítségre lenne szükségük az első lépések megtételéhez.

Nekem nagyon tetszett, hogy az oldal nem próbál úgy tenni, mintha egy cég megalapítása gyerekjáték lenne. De abban is szerepet vállal, hogy ne tűnjön olyan ijesztő procedúrának, hogy ne is merjen belevágni senki.