Online póló rendelése ünnepi alkalomra, egy bloggernek is!

Idestova 10 éve írok blogot a mindennapjaimról, a meglátásaimról, gondolataimról. Több száz ember olvassa napi szinten, szóval akár azt is mondhatjuk, hogy egészen népszerű vagyok, bár olyan népszerű, mint a vloggerek valószínűleg akkor se lennék, ha a világ legjobbja lennék. Ettől függetlenül van egy viszonylag terjedelmes rajongóbázisom, akik rendszeresen számítanak tartalomra. Az oldal 10. évfordulója alkalmából valami különlegeset akartam, és többek tanácsára azzal ünnepeltem meg, hogy egy online póló műhelyből rendeltem egy egyedi mintás, erre az évfordulóra készült felsőt.

Nem kell semmi extrára gondolni, a logóm van rajta, egy nagy, díszes 10-es szám egy tortával, babérkoszorú, légi parádé, miegymás. Egy grafikus barátom segített elkészíteni az ötleteim és az útmutatásom alapján, és végül annyira jól sikerült, hogy muszáj volt megcsináltatni. Kértem tőle tanácsot, hogy online póló készítést hol találhatok a legjobb minőségben és áron, ő pedig egy olyan weboldalt javasolt, ahol egyedi pólók készítése is lehetséges, akár küldött minta alapján is. Ezért volt külön jó, hogy vele csináltattam, mert így meg tudta csinálni olyan jó minőségben és formátumban, hogy az online póló műhelynek már nemigen volt vele gondja.

A megrendelés lekommunikálása egészen simán ment, semmi fennakadás nem volt a dologban. Kedvesek és segítőkészek a munkatársak, és a szállítás is nagyon simán ment.Pont időben meg is érkezett a póló, még éppen pár nappal a jeles esemény előtt. Így volt időm jó néhány fotót lőni magamról, ahogy pózolok benne, kiválasztani és megszerkeszteni a legjobban sikerült képet. Elő is készítettem az ünnepi posztot, és időzítettem, hogy aznap semmi más ne jelenjen meg, csak a fotó és egy kis szöveg. Másnapra elkezdtek ostromolni a rajongók, hogy ők is szeretnének rendelni ilyet. Azt hiszem, lassan elkezdhetek keresni egy póló gyárat is, ahol kellő mennyiségben le tudom gyártatni, különben megnézhetem magam.