Barátnőm így talált azonnal vízszerelő szakembert

Emlékszem arra, amikor tini voltam, és a blogjaim a mindennapokról szóltak, lényegében a fogmosástól kezdve bármi téma volt az oldalamon. Volt olyan, amikor egy teljes bekezdésem csak arról szólt, hogy felkeltem, reggeliztem, elmentem az iskolába, jó volt, vagy rossz volt éppen a nap, és azután pedig leírtam azt, hogy mit csináltam délután otthon. Később, ahogy egyre idősödtem, és megismertem mások blogját, rájöttem, hogy az ilyen hétköznapok leírásán túl sok érdekes szakmai blogot is lehet találni, akik egy-egy témakör köré építik fel a blogjukat, és ezzel kapcsolatban tesznek közzé mindenféle érdekes írást. Igyekeztem én is a hasznosabb témák felé terelni a blogomat, remélhetőleg ez sikerült is.

Két héttel ezelőtt találkoztam azzal a barátnőmmel, aki az ország másik végén él, bár minimálisan szoktuk online is tartani a kapcsolatot, jobban szeretjük a személyes találkozókat, ezért havonta egy-két alkalommal mindig megoldjuk, hogy tudjunk találkozni. Ezen a találkozón mesélte el nekem, hogy micsoda pánik fogta el akkor, amikor a fürdőszobájába belépve azt tapasztalta, hogy minden csupa víz, és látta, hogy a fürdőszobai csap csöve olyan, mintha meg lenne repedve, de legalábbis valamilyen módon onnan jön ki a víz. Először teljesen bepánikolt és nem tudta, hogy mitévő legyen. Mivel soha nem kellett még ilyennel foglalkoznia, az anyukáját hívta fel, aki javasolta neki, hogy nézzen szét az interneten, olyan kifejezést használva, ami körülírja az ő problémáját. Így végül a keresőben az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében szavakat használta, ami azt gondolom, teljes mértékben leírta az ő problémáját.

Így sikerült neki megtalálni a vizszereles.net oldalt. Ezen az oldalon olyan szakembereket lehet elérni, akik már egy jó ideje a szakmában vannak, rendelkeznek a megfelelő szakvégzettséggel is természetesen. Ráadásul még arra is lehetőség van, hogy akár néhány órán belül kiérkezzen a szerelő a lakásba. Ennek nagyon megörült barátnőm, mondta, hogy ebben a pillanatban esett le neki egy nagy kő a szívéről, hiszen így tudta, hogy még aznap meg fog oldódni a problémája. Nem is gondolkodott hát tovább, azonnal felhívta azt a telefonszámot, amit a weboldalon talált, és felvette a kapcsolatot az ügyfélszolgálatos munkatárssal, aki nagyon kedvesen fogadta a hívását, több kérdést is feltett neki. Nagyon részletesen el kellett mondania azt, hogy mióta tapasztalja a problémát, mit lát pontosan? Elmondta nekik, hogy úgy tűnik, hogy a csövön van egy repedés, de még az is lehet, hogy más problémáról van szó, hiszen ő egyáltalán nem ért ehhez a területhez. Ekkor megnyugtatták, hogy nincs semmi gond, természetesen nem várnak el tőle semmilyen szakértői információ átadást. Egyszerűen az az információ, amit már elmondott nekik a telefonban, tökéletesen elegendő volt ahhoz, hogy az ügyfélszolgálatos megállapítsa azt, hogy melyik szerelőt fogja elküldeni a probléma orvosolására.

Lefixálták a pontos időpontot, hogy mikor várható a szerelő, aki természetesen meg is jelent ebben a megadott időben, és rövid időn belül megtalálta a probléma forrását, amit természetesen ott helyben is meg tudott oldani. Bár nem kis munkával járt utána a takarítás, minden csupa víz volt, de a barátnőm nagyon örült annak, hogy ennyire gyorsan megoldódott a probléma, és nem kell tovább aggódnia a lakásban folyó víz miatt.

Meglepődtem, hogy van egy olyan vízszereléssel foglalkozó cég, akik ilyen gyorsan ki tudnak érkezni probléma esetén. Ekkor mondta barátnőm, hogy nem csak vízszereléssel kapcsolatban lehet rájuk számítani, hanem akkor is, ha dugulás történik valahol a lakásban, akkor duguláselhárítás miatt is ki lehet őket hívni, illetve hogyha a fűtéssel kapcsolatban történik valami probléma, akkor a fűtéssel kapcsolatban is a rendelkezésre tudnak állni. Nagyon szuper dolog, hogy elérhető SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében.