A nyári forróság, és az időtöltés…

Be kell hogy valljam hogy nem éppen a kedvenc időszakom ez a tikkasztó hőség. Nem is nagyon szeretek kimozdulni, csak annyit, amennyit szükséges. Na de mit lehet egész nap bent csinálni?

A négy fal között

Eleinte igen csak unatkoztam, míg nem adtam arra a fejemet, hogy megtanuljam kezelni a számítógépet, és az internetet. Igen, hiszen hiába nem fiatal az ember, haladni kell a korral, és sokkal jobban lehet tartani a kapcsolatot a barátokkal.

Na miután elvégeztem egy ilyen tanfolyamot, és már tudtam használni, egy kedves régi barátommal is fel tudtam venni a kapcsolatot. Ő már egy kicsit jobban értett a géphez mint én, így megbeszéltük, hogy mutat majd egy két dolgot, ami jó és érdemes böngészni. Hogy mik voltak ezek az oldalak…play-593207_640

A régi idők

Emlékszem, mikor még fiatalok voltunk, sokat kártyáztunk, összejártak akkoriban még a családok. Bevallom, ha így végig gondolom, igen csak hiányzik is a kártya. Jó volt minden féle játék, legyen az egy egyszerűbb, vagy mondjuk egy póker.

Persze egyedül nem lehet kártyázni, jobban mondva én azt hittem. Ma már tudom, hogy lehet, és meg is osztom veletek.

Persze erre is az internet, és a számítógép használatával együtt jöttem rá. Igaz kaptam egy kis útmutatást Miska barátomtól, mert ő már használja ezt az oldalt, a kaszino.online. Itt mindent megtaláltam, amit szerettem volna. Na és itt derült az is ki, hogy nem kell azon aggódni, hogy nincs éppen kártya partnerem, mert itt nyugodtan tudok játszani.

Az oldal használata

Nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerűen meg fogom tanulni kezelni, ezeket az oldalakat. Emlékszem, előtte nem is érdekelt, és nem értettem, hogy kinek miért is van ilyen masinája, és hogy hogyan is lehet akár egész nap a gép előtt ülni. Persze igyekszek mást is csinálni, de amióta rátaláltam erre az oldalra, nincs olyan nap, hogy ne játszak akár csak egy negyed órát is. Tudjátok, hogy miért is szeretem annyira? Mert a régi időket idézi fel bennem, és átélhetem újra azokat az élményeket. Ha ide kattintasz, akkor te is megtalálod azt az oldalt, amelyikkel én szoktam játszani.

Igaz, hogy már nem vagyok egy mai gyerek, de miért ne élvezhetném én is a számítógép adta lehetőségeket. Egyre több mindent fedezek fel a fent említett oldalon. Képzeld, már nem csak kártyázom, hanem másik játékokat is megismertem, és felbátorodtam. Azért hogy meglegyen az érzése mégis a társaságnak, szoktunk olyat is csinálni, hogy átjön Miska hozzám, és együtt játszunk a gépen.

Tudom, hogy nem csak arra lehet használni, hogy kártyázzunk, vagy valamilyen hasonló oldalon játszak, de tényleg nagyon jó. Persze senkit nem akarnék rábeszélni hogy folyton az interneten lógjon, de tényleg óriási ez a lehetőség még a magunk fajta öregeknek is. Hiszen az nélkül, hogy elmennék otthonról, vagy egy egész csapatot látnék vendégül az otthonomban kártyázhatok. Azért ez mégis csak sokkal  kényelmesebb így.

Ma már bánom, hogy miért nem tanultam meg hamarabb kezelni, és nem is értem, hogy azelőtt miért zárkóztam el ennyire előle. Most már mindenkinek ajánlom akár a számítógépet, akár a fent említett oldalt.