A legjobb megoldás a környéken, ha internetről rendelsz

Legalábbis ha Siklós környéki vagy. Láttam sokan beszéltétek a siklósi fórumon, hogy honnan szerezhettek tonert a nyomtatótokba, most, hogy az öreg Géza, aki ezzel foglalkozott, nyugdíjba ment. Semmi ok aggodalomra, elmondom, hogy én eddig is hogy szereztem be a tintapatronomat. Ugyanott tudtok szerezni tonert is. Mert egy jó bolt, ahol nyomtató alkatrészekkel foglalkoznak, nem csak tonert árusít, mint az öreg Géza (vagy esetleg tölt újra), hanem tintapatront is, azok számára, akik tintasugaras nyomtatót használnak. Egy jó bolt mindenkit ki tud szolgálni!

nyomtatoalkatresz.hu ezen a címen éritek el őket. Ahogy már említettem: egyaránt árusítanak tintapatront és tonert lézernyomtatókba. Minden nyomtatótípushoz árulnak festék utánpótlást. Úgy kell kiválasztani is a termékedet, hogy miután kiválasztottad, hogy tonert vagy patront szeretnél, ki kell választanod a nyomtatód márkáját, ezt követően pedig ki jön egy lista az adott márka összes nyomtatójáról. Ez így szuper, mert esélytelen, hogy rossz terméket rendeljen az ember. Emellett pedig, amikor rákattintasz a te nyomtatótípusodra és átdob a webshop felületbe, a termékek között nem csak eredeti, a nyomtató gyártója által gyártott tonereket vagy patronokat lehet vásárolni, hanem utángyártott termékeket is. Ez erre fele fontos infó, mert az öreg Géza általában utángyártott termékeket árusított, és mivel mindenki azt vett, tudjátok, hogy itt van lehetőség rá. Természetesen, aki nem volt megelégedve vele, az itt most kipróbálhatja az eredeti termékeket is. Persze, valamivel drágább termékekről beszélünk, mint az utángyártottak. De ez a webshop tud valamit, amit még az öreg sem tudott: két termék vásárlása esetén, mind kettőt olcsóbban adja. Három termék esetén pedig mind a hármat. Négynél ez már nem opció, de ez még így is nagyon jó akció. Ráadásul, kiemelem, hogy nem szükséges ugyanolyan termékeket vásárolnod: az egyik lehet egy színes toner, aztán egy fekete tintapatron, a harmadik pedig fotópapír. (Mondjuk abba nem látok sok logikát, hogy valaki miért vásárolni patront és tonert is egyszerre, ha csak nem a szomszéddal közösen vásároltak). Garancia pedig mindkét esetben van: az eredeti terméke esetében annyi év, amennyit a gyártó meghatároz, az utángyártott termékek esetében a vásárlástól számított egy év. A feltétele pedig az, hogy a termék sértetlenül, a saját dobozában legyen és legalább 75% töltöttséggel legyen. Tehát nem lehet csalni, hogy az ember elhasználja terméket, aztán visszaküldi.

Postaköltség egyébként nincs, tehát teljesen ingyenesen kihozzák hozzánk, Siklós környékére. Én már többször rendeltem tőlük, és eddig mindig megbízhatóan előre tudták jelezni, hogy mikor érkezik meg a csomagom. Ehhez szintén egy nagyon jól működő rendszer van a weblapon: zöld pipa, ciánkék pipa és narancssárga homokóra. Mit jelentenek ezek? Ha zöld pipa van a termék mellett, amit kinéztél, és munkanap rendelsz valamint még délelőtt, akkor következő munkanap már meg is érkezik a rendelésed. Ha délután adod le a rendelésed akkor két munkanap után érkezik meg a csomagod. Ciánkék pipa esetén egy és négy nap között szállítják ki neked a terméket, de ha esetleg valamilyen változás áll fel, akkor azt azonnal jelzik. A narancssárga homokóra esetében a előre nem megjósolható, hogy mikor kapod meg, de ezt is hamar szállítják, az is lehet, hogy egy nap alatt megkapod, csak épp nem volt megfelelő raktári információjuk róla. De folyamatosan kommunikálnak, bármi is legyen a rendeléseddel. Csak figyelned kell az e-mailjeidet. A kiszállítás 8 és 17 óra között történik. Én a múltkor előre tudtam, hogy nem leszek otthon, úgyhogy megkérdtem Julist, hogy vegye át helyettem ő és egyenesen a kocsma címére rendeltem a terméket (természetesen ott hagytam neki a pénzt előre; tudjátok, hogy nem szeretek bankkártyával fizetni, de amúgy itt azt is lehet). Szerintem Julisnak ez még meg is éri, hiszen az ember amikor a megrendelt termékéért megy, akkor biztos be dob egy, két felest, ha nem többet. Így olyan emberek is eljutnak hozzá, akik amúgy nem szoktam kocsmázni. Szóval ha nem tudjátok, hogy hova rendeljétek, mert nem vagytok otthon ebben az időben, akkor ez a tippem. Lehet GLS csomagpontra is kérni, de az nálunk ugye még nincs, csak a szomszéd faluban. De aki ott dolgozik, annak az is megéri. Hanem, lehet nem is lenne rossz ötlet, ha Julis csinálna egy ilyen csomagpontot magához. Egy csomó mindent lehetne hozzá rendelni. Nem csak erről az oldalról, hanem úgy általában. Mert úgy gondolom, hogy annyira távol esünk mindentől, hogy ez a legjobb módszer. Az ember nem mehet minden nap Pécsre, hogy vásárolni tudjon.

Remélem, hogy segítettem nektek! Ha valamilyen kérdésetek van az ügyben, akkor nyugodtan írjatok. Én továbbra is figyelem a fórumot és megpróbálok hasznos infókkal előállni nektek. Szép napot!